RF Touch

RF Touch - vezeték nélküli érintőképernyős vezérlő

Az RF Touch vezeték nélküli érintőképernyős vezérlő tökéletesen irányítása alatt tartja a következő funkciókat:

fűtés
el. eszközök és berendezések kapcsolása
fényerőszabályzás
redőnyvezérlés

 • Mindezt heti program beállításának lehetőségével vezeték nélkül, automatikusan
 • Exkluzív érintőképernyős vezérlő Logus90 kerettel LOGUS90
 • Az RF Touch a rendszer aktoraival egy egységes vezeték nélküli rendszert képez

 • A készülék kialakítása


  RF Touch-B
  szerelvénydobozba történő szereléshez

  RF Touch-W
  síkfelszínre való szereléshez


  Testre szabott kényelem

  Az RF Touch érintőképernyős vezérlőnek köszönhetően egy helyről vezérelheti otthona fűtését / hűtését. Három előre beállított fűtési mód közül választhat ( Takarékos, Normál, Party), de saját fűtési módot is beállíthat akár egész hétre előre. A hőmérsékletet helyiségenként is szabályozhatja.

  A varázslatos hangulatért

  Az RF Touch érintőképernyős vezérlő segítségével dimmerelheti otthona világítását a képernyőn megjelenő százalékos értékek szerint. Bizonyára szívesen használja majd a világítás késleltetett be vagy kikapcsolás funkciót (ún. napkelte / napnyugta funkció), ahol 2 mp és 30perc közötti értékeket állíthat be. Az összes világítással kapcsolatos szabályzást tehát egy helyről hajthatja végre. Ezen kívül az RF Touch vezérlő segítségével közvetlen rálátást nyer valamennyi bekapcsolt állapotban lévő világításra, és ezek szabályzásával energiát takaríthat meg.


  Elég csak megérintenie

  Kapcsolhat világítást, redőnyöket, elektromos eszközöket – csak Önön múlik mire használja! A vezérlő egység áttekinthetően jeleníti meg a használatban lévő eszközöket. A kapcsolásnál időzítő funkciót is használhat, amit biztosan értékel majd, ha egy világítótest vagy egy szellőztető késleltetett kikapcsolását szeretné beállítani. Kiemelten hasznos segítség lehet a heti programozás lehetőségét biztosító kapcsolóóra, amely a különböző eszközök kapcsolását oldja meg az előre beállított időkeretben.

  Igazán egyszerű

  A redőnyök, zsalúziák, árnyékolók kezelése gyerekjáték. Minden ilyen típusú berendezést egyesével vagy csoportosan is vezérelhet. Beállíthatja akár egyenként is, hogy a rendszer mikor húzzon fel vagy éppen eresszen le egy-egy redőnyt - heti programozással, akár egy hétre előre. Ezáltal például jelenlét szimulációt is beállíthat arra az időre, amikor egyébként senki nem tartózkodik odahaza.


  Minden az ellenőrzése alatt

  Az RF Touch érintőképernyős vezérlő egységhez érzékelők is csatlakoztathatók. Mostantól pontos rálátással bírhat az összes nyitott ablakra vagy ajtóra – már nem kell minden egyes ablakot leellenőriznie, hogy be van-e zárva. Az érzékelők kapcsoló aktorokkal is párosíthatók, és ez további kényelmet varázsol életébe – pl. mozgás érzékelésének esetén felkapcsol a világítás.

  Megkönnyíti és egyszerűsíti életét

  A Gyors vezérlés menüpont lehetővé teszi az aktorok csoportos utasítását, amikor is Ön egyetlen érintéssel több berendezést is vezérel. Az egyes utasításokat saját elnevezéssel láthatja el, majd egyetlen érintéssel valamennyit aktiválja – pl.a „Film” mód aktiválásakor a nappali világítását hangulatvilágítássá változtatja és teljesen leengedi a redőnyöket, tökéletes körülményeket teremtve ezzel a kellemes filmnézéshez.