Rólunk

Cégünk immár több mint 17 éve foglalkozik moduláris elektronikai eszközök gyártásával. Az eszközök saját fejlesztőrészlegünk munkájának eredményei. Termékeink előállítása során a legkorszerűbb gyártási technológiákat használjuk. Az eltelt évek során szerzett tapasztalatokra alapozva néhány éve elkezdtük saját épületautomatizálási és rádiófrekvenciás rendszerünk gyártását iNELS és RF Control elnevezés alatt.

Termékeink tervezése és gyártása minden esetben az ISO előírásoknak megfelelően történik. Ez vonatkozik az egyéb beszállítóink által forgalmazott termékekre is, amelyekkel szemben ugyanilyen minőségi elvárásokat támasztunk.

Olyan megoldásokat kínálunk Önnek, melyek:

időt és költséget takarítanak meg
magasabb biztonságot nyújtanak
a kényelmét szolgálják
teljesítik elvárásait

Termékeink értékesítése a világ számos piacán történik. Leányvállalataink Oroszországban, Lengyelországban, Magyarországon, Szlovákiában, Romániában és Ukrajnában működnek sikeresen, de a felsorolt országokon kívül a világ számos országában, az összes kontinensen jelen vagyunk termékeinkkel.

Mottónk: „Mindig többet”, nem csak a termékeink által nyújtott előnyökben nyilvánul meg hanem a gyártás során tudatosan alkalmazott környezettudatos hozzáállásban is. Teljes terméklistánkról bővebb információt weboldalunkon talál: www.elkoep.hu