Az RF Touch sikere

Tisztelt vásárlóink, partnereink!

Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy az AMPER kiállításon - amely a legnagyobb és legszínvonalasabb Csehországban megrendezett nemzetközi elektrotechnikai kiállítás - a kiállítás fődíját egy cseh terméknek ítélték oda. Az ARANY AMPER díjat március 29-én az ünnepélyes díjkiosztó ceremónia keretében a cégünk által kifejleszetett és gyártott RF TOUCH rádiófrekvenciás érintőképernyős vezérlő egység nyerte el. A díjat Boris Kamenický termékmenedzser és Alena Janotová marketing menedzser vették át. Az átvételt követően meglepetésként egy újabb rangos elismerést ítéltek oda a szóban forgó termékünknek, a Cseh-morva Elektrotechnikai Egyesület díját.

Büszkék vagyunk rá, hogy olyan projekteket valósítunk meg, amelyek kényelmet és színvonalat visznek vásárlóink otthonaiba. Az a tény viszont, hogy ezt nem csak vásárlóink, hanem a szakma is elismeri, dupla örömet jelent számunkra.

Az elnyert díjak nagyfokú elkötelezettséget és pénzben nem kifejezhető motivációt jelentenek számunkra a további munkánkhoz.

Köszönjük!

A díjkiosztásról szóló hivatalos cseh nyelvű tájékoztatást ide kattintva tekintheti meg.

Az RF TOUCH egy rádiófrekvenciás érintőképernyős vezérlő egység, melynek segítségével otthona csak egy érintésre kerül Öntől - vezérelhet vele világítást (kapcsolás, féynerőszabályzás, beállított világítási képek), fűtést (napi/heti programozással), redőnyőket, árnyékolókat, elektromos eszközöket stb. A rendszer bővíthető mozgás ill. ablak/ajtó nyitás érzékelőkkel is.

Óriási előny, hogy a telepítés során semmiféle utólagos vésésre, vezetékezésre nincs szükség!

Az RF Control vezeték nélküli rendszerről további információt katalógusainkban talál, de kollégáink szívesen állnak rendelkezésükre az info@elkoep.hu e-mail címen vagy telefonon:

Petrécs Sándor +3670 4148 417

Porempovics József +3670 3876 465